Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Aiud, REŢINUT de poliţişti. Şi-a ameninţat soţia, cu care este în proces de divorţ şi a încălcat ordinul de protecţie

Publicat

arestat, catuse Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat care a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a ameninţat soţia, cu care este în proces de divorţ, precum şi pe fiica acesteia.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 10 ianuarie, poliţiştii de ordine publică din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.B., de 48 de ani, din Aiud, pentru comiterea infracțiunilor de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti” şi „ameninţare”.

Luni după-amiaza, în timp ce se afla în zona unui magazin din municipiul Aiud, le-a ameninţat, cu acte de violenţă, pe soţia sa, cu care este în proces de divorţ şi pe fiica acesteia, încălcând astfel şi prevederile ordinelor de protecţie emise de Judecătoria Aiud.

C.B. va fi prezentat Parchetului de  pe lângă  Judecătoria  Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax