Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, ARESTAT pentru tentativă de OMOR. L-a înjunghiat pe un tânăr în vârstă de 18 ani, în satul Vingard

Publicat

politie

duba politie Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Alba a fost arestat preventiv joi, 28 iulie, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În timp ce se afla în fața unui magazin din satul Vingard, comuna Șpring, inculpatul l-a lovit pe un tânăr în vârstă de 18 ani cu un „corp tăietor-înțepător”, în zona abdomenului, cauzându-i leziuni care i-au pus viaţa în pericol.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus miercuri, 27 iulie, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Remus Lupu  acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Joi, ca urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă, transmit reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, într-un comunicat.

În 24 iulie, în jurul orei 21.30, „pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau în faţa unui magazin din satul Vingard, comuna Şpring, judeţul Alba, inculpatul Lupu Remus, în vârstă de 53 ani, i-a aplicat persoanei vătămate A.N.R., în vârstă de 18 ani, o lovitură cu un corp tăietor-înţepător în zona abdomenului, cauzându-i leziuni care i-au pus viaţa în pericol şi au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă”, se arată în comunicat.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax