Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, amendat de jandarmi. A făcut scandal pentru că fosta soţie nu i-a deschis uşa apartamentului

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Un bărbat de 39 de ani din Alba Iulia a fost amendat de jandarmi cu suma de 400 de lei pentru că a provocat un scandal într-un bloc din municipiu. Acesta  s-a întors la locuința fostei soții și, pentru că femeia nu a dorit să-i deschidă, a început să înjure și să bată cu pumnii în ușă.

Totul s-a petrecut marți, 2 august, în jurul orei 21.00. M.I., bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a întors la fosta soție, locatară a unui bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia. Dorea să stabilească împărțirea anumitor bunuri din apartament.

Fiind sub influența băuturilor alcoolice și văzând că femeia nu dorește să vorbească cu el și nici măcar nu îi deschide ușa, acesta a început să îi aducă injurii și să bată cu pumnii în ușă.

Numai intervenția jandarmilor sesizați prin apel 112 l-a putut calma pe bărbatul care începuse să deranjeze toți locatarii de pe scara blocului, prin strigăte și expresii jignitoare la adresa fostei soții.

Locatarii blocului le-au relatat jandarmilor că nu mai pot accepta comportamentul lui M.I. și că nu este prima dată când le tulbură liniștea.

Pentru comportamentul turbulent și pentru cuvintele jignitoare aduse la adresa fostei soții, M.I. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax