Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, bătut cu un tac de biliard, într-un bar, după ce a susținut că România nu mai are șanse de promovare în optimile EURO 2016

Publicat

tac biliard bile Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard într-un bar deoarece, printre altele, se pare că nu ar fi fost de acord cu opinia agresorului în ceea ce priveşte şansele echipei naţionale de fotbal de a ajunge în optimile Campionatului European. A solicitat ajutorul jandarmilor, iar aceştia l-au prins în scurt timp pe agresor.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat miercuri, 15 iunie, în jurul orei 21.00, la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Întradevăr, prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard.

Pornind de la semnalmentele furnizate de victimă, un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea acestuia în scurt timp: Ion T. ( 45 de ani), din Alba Iulia. Se afla în acelaşi local, în avansată stare de ebrietate şi şi-a motivat comportamentul violent prin aceea că prietenul său, alături de care consumase băuturi alcoolice timp de câteva ore, refuzase să-l mai cinstească”.

Acest fapt, coroborat se pare cu opinia victimei potrivit căreia naţionala de fotbal nu mai are şanse de promovare din optimile Campionatului European, l-au făcut să-i aplice acesteia mai multe lovituri, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a trebuit transportată la UPU Alba Iulia.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax