Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat din Alba Iulia, REŢINUT pentru TÂLHĂRIE. În complicitate cu o adolescentă, a furat dintr-o locuinţă 1500 de lei

Publicat

arestat, catuse O adolescentă de 14 ani şi un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru tâlhărie. Fata a intrat în apartamentul unui tânăr şi, în timp ce acesta se afla la baie, i-a deschis uşa complicelui ei. Acesta l-a agresat pe proprietar, i-a furat 1500 de lei pe care-i avea în casă şi două telefoane mobile şi l-au lăsat inconştient în apartament. După ce şi-a revenit, tânărul a anunţat Poliţia. Agresorul a fost reţinut.

UPDATE: Luni, bărbatul a fost arestat preventiv.

Citeşte şi ARESTAT preventiv pentru tâlhărie. Bărbatul din Alba Iulia care, ajutat de o minoră, a furat bani din casa unui tânăr a ajuns după gratii

Potrivit IPJ Alba, duminică, 4 octombrie, la ora 11.17, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 32 de ani, din oraş, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se afla în locuinţa sa, a fost agresat de două persoane şi i-au fost furate telefoanele mobile precum şi o sumă de bani.

În urma investigaţiilor operative, efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 3/4 octombrie, o minoră în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia s-a deplasat cu reclamantul la domiciliul acestuia, iar în timpul cât bărbatul se afla în baia locuinţei, a descuiat uşa apartamentului, astfel încât în interior a putut pătrunde B.F.C., un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, cu care minora avea o înțelegere prealabilă.

B.F.C. l-a agresat pe reclamant şi i-a sustras suma de 1.500 de lei precum şi două telefoane mobile după care a părăsit locuinţa, împreună cu minora, lăsând victima în stare de inconștiență.

Poliţiştii au reușit să recupereze prejudiciul, în proporţie de 90%, iar faţă de B.F.C. au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Minora va fi cercetată, în stare de libertate, pentru complicitate la tâlhărie calificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax