Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba, REȚINUT de polițiștii din Sibiu. Este cercetat pentru tentativă de tâlhărie pe o stradă din oraş

Publicat

catuse-39Un bărbat în vârstă de 29 de ani din județul Alba a fost reținut de polițiștii din Sibiu după ce a încercat să smulgă un lănțișor de la gâtul unei persoane, pe Bulevardul General Vasile Milea din oraș.

Potrivit IPJ Sibiu, în data de 29 martie, în jurul orei 17.30, un sibian a anunțat Poliția Municipiului Sibiu că a fost martorul unei tentative de tâlhărie în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea, unde un bărbat a încercat să smulgă un lănțișor de la gâtul victimei după care a fugit spre zona centrală a municipiului.

Pe baza descrierii amănunțite făcute de martor, polițiștii au reușit identificarea și prinderea persoanei necunoscute pe Bulevardul Corneliu Coposu, în zona Teatrului „Radu Stanca”.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Alba, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

În data de 30 martie, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicarea măsurii de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de tâlhărie.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii activității infracționale a persoanei în cauză.

În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax