Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Bălcaciu, cu mandat european de arestare pentru furt, prins de poliţiştii din Jidvei. Va fi predat autorităţilor din Italia

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatra Bălcaciu a ajuns în arestul IPJ Alba şi va fi predate autorităţilor italiene. Acesta avea mandat european de arestare emis în Italia, pentru furt şi era dat în urmărire internaţională. L-au reperat poliţiştii din Jidvei, la sfârşitul săptămânii trecute.

În 5 iunie, în jurul orei 12.00, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei l-au identificat şi reţinut pe P.N., de 52 de ani, din localitatea Bălcaciu, comuna Jidvei, persoană urmărită la nivel internaţional, transmite IPJ Alba.

Bărbatul este posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene la data de 12 mai, pentru furt.

Acesta a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba, pentru confirmarea mandatului şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba, urmând să fie predat autorităţilor italiene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax