Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Blaj, cercetat pentru furt calificat. A sustras mai multe bunuri, dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuințe

Publicat

furt masina autoUn bărbat în vârstă de 36 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce a sustras mai multe bunuri, dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuințe din localitate.

Potrivit IPJ Alba, în data de 6 iulie 2017, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat de 51 de ani, din municipiu, cu privire la comiterea unui furt din maşina sa, ce era parcată în curte.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 13 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat pe S.V. de 36 de ani din Blaj, care sustras mai multe bunuri (radiator, chei, cleşti etc.), dintr-un autoturism parcat în curtea unei locuinţe din strada Luncii.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părţii vătămate iar faţă de bărbat a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax