Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ciugud, reţinut pentru şantaj. A fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce primea bani marcaţi

Publicat

Un bărbat de 28 de ani din comuna Ciugud a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de şantaj. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce primea bani marcaţi cu menţiunea „şantaj”, după ce o persoană din Cugir îl reclamase anterior că acesta îl ameninţase cu moartea, dacă nu îi dădea o sumă de bani pe care o considera datorie.

Miercuri, 21 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul poliţiştilor Serviciul de Intervenţie Rapidă şi ai Serviciului Operaţiuni Speciale Alba au reuşit realizarea unui flagrant, în vederea probării unei infracţiuni de şantaj în legătură cu care au fost sesizaţi marţi, 20 martie.

Poliţia a fost sesizată de către un cetăţean de 41 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că, în cursul lunii martie, a primit mai multe apeluri telefonice de la o persoană din Ciugud, care l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea, pretinzând ca reclamantul să-i dea o sumă de bani.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că victima se cunoştea cu suspectul, intre ei intervenind neînţelegeri legate de o pretinsă datorie a victimei către suspect, rezultată din faptul că suspectul l-ar fi sprijinit în îndeplinirea obligaţiilor profesionale.

Imediat după sesizarea poliţiei, în colaborare cu reclamantul, pe raza oraşului Cugir s-a reuşit realizarea flagrantului, M.O., de 28 de ani, din Ciugud, fiind prins în timp ce primea de la victimă suma de 200 de lei ce a fost marcată anterior de către poliţişti cu menţiunea „şantaj”.

Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax