Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cugir, REȚINUT de polițiștii din Alba Iulia. A fost prins în flagrant, după ce a încercat să fure o bicicletă

Publicat

furt bicicleta Un bărbat din Cugir a fost prins de poliţiştii din Alba Iulia, imediat după ce a încercat să fure o bicicletă din scara unui bloc de locuinţe din municipiu. Acesta mai este cercetat pentru un furt ce ar fi fost comis în luna aprilie a acestui an.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iunie, în jurul orei 01.45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean ce locuieşte pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, cu privire la faptul că cineva încearcă să sustragă, din scara blocului, o bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, care l-a surprins pe S.G., 63 de ani, din Cugir, în timp ce încerca să-şi asigure scăparea.

Se pare că bărbatul a urcat pană la etajul 4 al blocului, a distrus sistemul antifurt al unei biciclete, cu scopul de a o sustrage, însă a fost surprins de către proprietarul acesteia, moment în care a abandonat activitatea infracțională şi a alergat pe scări, însă la ieşirea din bloc a fost surprins de poliţiştii sesizaţi de proprietar.

S.G. a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar poliţiştii au constatat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal privind o faptă de furt, comisă în noaptea de 5/6 aprilie 2017, când a sustras, dintr-o staţie de carburanţi din Alba Iulia, mai multe recipiente cu lichid de curăţat parbrizul, în valoare de 150 de lei.

Poliţiştii au luat faţă de S.G. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax