Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cugir, sancționat de jandarmi. Aflat în stare de ebrietate, s-a certat cu familia și a vrut să o evacueze afară din casă

Publicat

jandarmi la poartaUn bărbat din Cugir a fost sancţionat de jandarmi, în noaptea de duminică spre luni, pentru că s-a certat cu familia şi a vrut să o evacueze afară din casă. Bărbatul în vârstă de 50 de ani se afla în avansată stare de ebrietate şi a fost condus la spital unde a rămas internat.

În urma unui apel la 112, duminică, 3 aprilie, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada George Coşbuc din oraşul Cugir deoarece un bărbat a semnalat faptul că fiul său fugise de acasă. Băiatul, în vârstă de 16 ani, a fost găsit de jandarmi în preajma blocului unde locuieşte şi le-a spus acestora că a plecat din apartament deoarece tatăl său consumase alcool şi era foarte violent. Cele relatate de minor s-au confirmat foarte repede deoarece, chiar şi din faţa blocului, tatăl acestuia putea fi auzit cum înjura şi ameninţa cu bătaia ceilalţi membri de familie.

Din relatările vecinilor, vizibil deranjaţi de acest comportament, a reieşit că bărbatul nu este la prima faptă de acest fel şi, ori de câte ori se îmbată, soţia şi cei cinci copii minori au de suferit. Mai mult, de un tratament asemănător au parte şi cei care îi solicită să înceteze, deoarece multe din episoadele violente, cum este şi cel de faţă, se desfăşoară pe timpul nopţii.

Identificat ca fiind F.S. (50 de ani), a fost condus la Spitalul Oraşului Cugir deoarece starea de beţie în care se afla putea constitui un risc la adresa sănătăţii sale. A fost internat, nu înainte însă ca jandarmii să-l sancţioneze contravenţional cu amendă în valoare de 300 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax