Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Jidvei, cercetat pentru lovire, după ce a agresat un bătrân. S-a enervat că un apropiat al victimei a adăpat animalele de la fântâna sa, fără a-i cere voie

Publicat

pol

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Jidvei s-a ales cu dosar penal după ce l-a bătut pe un bătrân din localitate şi acesta a rămas internat la spital. Conflictul a pornit după ce un membru al familiei vârstnicului a adăpat animalele de la o fântână aflată pe proprietatea agresorului, fără a-i cere acordul.

Miercuri, la ora 17.05, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, în locul numit „La saivane”, situat pe raza comunei, în urma unor discuţii contradictorii purtate de doi bărbaţi din comună, unul din ei, în vârstă de 73 de ani, a fost agresat.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că miercuri după-amiaza, între B.I. (55 de ani) şi B.L. (73 de ani), ambii din comuna Jidvei, s-a produs un conflict spontan pornit de la faptul că unul dintre membrii familiei vârstnicului a adăpat caprele la fântâna situată pe terenul lui B.I., fără a-i cere proprietarului acordul.

În urma conflictului, B.L. a suferit mai multe leziuni, ulterior fiind transportat la spitalul din Blaj, unde a rămas internat, prezentând hematoame, contuzii şi excoriații, în special în zona feţei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, faţă de B.I. fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax