Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din judeţul Cluj, REŢINUT pentru tâlhărie, în Apuseni. A furat 8000 de lei şi a agresat două persoane din Mătişeşti-Horea, cu ajutorul unor complici

Publicat

politie

masina politie politia Un bărbat din judeţul Cluj a fost reţinut, iar poliţia îi caută pe alţi trei complici, implicaţi într-o tâlhărie la Mătişeşti-Horea, în Apuseni. Potrivit Poliţiei, din cauza unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat două persoane din comuna Horea, iar din autoturismul acestora ar fi sustras o sumă de bani.

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat, în 21 iulie, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de C.G.D., de 52 de ani, din comuna Călăţele, judeţul Cluj, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit IPJ Alba, în 18 iulie, după-amiaza, în timp ce se afla pe raza localităţii Mătişeşti, comuna Horea, a avut discuţii în contradictoriu cu o femeie şi un bărbat ce administrează un centru de colectare a fructelor de pădure şi ciupercilor, împrejurare în care, sprijinit de alţi trei bărbaţi din comuna Călăţele, judeţul Cluj, i-au agresat fizic, iar pe bărbat l-a deposedat de cheia unei autoutilitare. Ulterior ar fi sustras suma de 8.000 de lei, din autoutilitara ce era lăsată neasigurată, în locul numit „La Margine”, de pe raza localităţii Mătișești.

În urma agresiunii, victimele au suferit leziuni corporale pentru îngrijirea cărora nu a fost necesară internarea în spital.

În 22 iulie, C.G.D. a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru ceilalţi trei bărbați, participanţi la comiterea faptei, au fost emise mandate de aducere, întrucât se sustrag urmăririi penale.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a celor 4 persoane cercetate pentru tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax