Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Sebeș, REȚINUT de polițiști după ce a furat un ceas din casa unui localnic. Recomandări pentru protejarea locuințelor

Publicat

politie

duba politie 1 Un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Sebeș a fost reținut de polițiști după ce a sustras un ceas din locuința unui localnic.

Poliţiştii din Sebeş au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Acesta ar fi profitat de faptul că proprietarul unei case a lăsat uşa neasigurată şi a sustras un ceas. Poliţia recomandă cetăţenilor să-şi protejeze locuinţele, chiar şi atunci când sunt acasă.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, dintr-o încăpere a locuinţei sale, i-a dispărut un ceas, în valoare de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, la scurt timp de la sesizare, s-a reuşit identificarea unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în după amiaza zilei de 17 septembrie, bărbatul ar fi profitat de faptul că uşa de la poartă şi cea de la casă au fost lăsate neasigurate de către proprietari, ar fi pătruns într-una din încăperile imobilului şi ar fi sustras un ceas de mână.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 18 septembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt din locuinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetățenilor:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax