Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Timișoara, reținut de polițiștii din Alba. A furat un Audi din Italia și l-a vândut unui albaiulian

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au reținut, marți, pe învinuitul de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fals şi uz de fals comise în legătură cu vânzarea unui autoturism furat. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și este propus pentru arestare preventivă.

Este vorba despre F.C.M., de 37 de ani, din municipiul Timişoara, care, alături de L.M.M., de 30 de ani, tot din municipiul Timişoara, este cercetat într-un dosar penal privind infracţiunile de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tăinuire la furt, fapte comise în legătură cu vânzarea unui autoturism furat la data de 6 octombrie 2010 din Italia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 25 aprilie 2011, F.C.M. şi L.M.M. l-au indus în eroare pe un bărbat din municipiul Alba Iulia, prin oferirea în schimbul autoturismului său BMW X5 a unui autoturism Audi A6 despre care ulterior s-a stabilit că avea numărul de identificare modificat, acte de provenienţă false şi care era furat din Italia.

Polițiștii au stabilit de asemenea că, la momentul efectuării tranzacţiei, cei doi învinuiţi au folosit un act de identitate fals care avea aplicată fotografia învinuitului L.M.M., dar care avea datele de stare civilă ale unei persoane inexistente în bazele de date. Din cercetări s-a stabilit faptul că principalul autor al faptelor penale este F.C.M., faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiuni penale şi arestare preventivă.

Cele două autoturisme au fost indisponibilizate încă din data de 16 mai 2011, data la care au fost constatate faptele, iar BMW-ul a fost restituit proprietarului său din Alba Iulia. Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax