Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat găsit DECEDAT într-un apartament din Alba Iulia. Pompierii au intervenit pentru deblocarea accesului în locuinţă

Publicat

DSC_1445 Un bărbat a fost găsit decedat, marţi după-amiază, într-un apartament situat în Alba Iulia, pe strada Mircea cel Bătrân, în cartierul Cetate.

Potrivit ISU Alba, un echipaj de la Detaşamentul Alba Iulia a fost chemat să intervină pentru deblocarea accesului într-un apartament din Blocul G3.

UPDATE: Este vorba despre un bărbat în vârstă de 82 de ani, care a fost găsit fără viaţă în propriul apartament, în care locuia singur. Potrivit unor date de la faţa locului, familia nu a reuşit să-l contacteze şi a cerut ajutor la 112.

Acesta ar fi suferit un infarct. Pentru a permite accesul în locuinţă, pompierii au intrat pe un geam al apartamentului situat la etajul I.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Poliţiei.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină marţi, la ora 13.32, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiu, pentru deblocarea unei uşi de apartament.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție.

Au pătruns în apartament pe geamul de la bucătărie, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 82 de ani, decedat.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax