Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat găsit decedat, pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, într-o baltă de sânge

Publicat

Un bărbat a fost găsit, duminică dimineaţă, decedat pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia. Acesta a fost observat de trecători, căzut, pe trotuarul din staţia de transport persoane din faţa Spitalului Judeţean Alba.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la faţa locului, iar o echipă de specialişti a încercat, fără succes, să îl resusciteze pe bărbat. Din primele cercetări, se pare că persoana decedată ar fi un om al străzii. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului, unde i se va efectua necropsia. Deocamdată nu se ştiu cauzele morţii.

Bărbatul a fost descoperit într-o baltă de sânge, ceea ce ar putea indica faptul că acesta a căzut, iar o leziune în zona capului, cauzată de  impactul cu solul i-ar fi putut provoca  moartea. Până la efectuarea necropsiei, poliţiștii nu au dorit să facă însă speculaţii.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax