Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr reţinut pentru ultraj, după ce a lovit cu pumnii un poliţist din Alba. Va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă

Publicat

Un tânăr a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce a agresat un poliţist din Alba, în a doua zi de Paşti. Este vorba despre Dan Ionel Gui, care este cercetat pentru ultraj. L-a lovit cu pumnii pe un agent de poliţie care era în timpul serviciului, iar acesta a ajuns la spital.

UPDATE: Tânărul de 21 de ani, Dan Ionel Gui, din Sânnicolau Mare (Timiş) este recidivist. A executat o pedeapsă cu închisoarea pentru furt, având „la activ” zeci de sustrageri din locuinţe în zona natală. Incidentul de luni s-a petrecut pe strada Valea Vinţului din Vinţu de Jos. Un albaiulian a reclamat la 112 că doi bărbaţi aflaţi sub influenţa alcoolului i-au lovit, cu picioarele, maşina condusă de soţia sa, un Volkswagen Golf. La faţa locului s-au deplasat doi poliţişti, iar cel care a fost lovit de inculpat este un agent de poliţie de la Postul de Poliţie din Blandiana. Celălalt bărbat care-l însoţea pe Gui este cercetat în stare de libertate pentru tulburarea liniştii publice.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au dispus, marţi, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Dan Ionel Gui, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Urmează să se dispună punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Procurorii au reţinut că luni, în jurul orei 19.45, bărbatul l-a lovit cu pumnii pe N.D.C., agent de poliție aflat în exercițiu atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni care au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Alba.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mda

    miercuri, 23.04.2014 at 14:34

    Daca a lovit un politist, ce sa mai zicem de noi ( oameni de zi cu zi ) ?

  2. COCOLINO

    vineri, 25.04.2014 at 22:27

    Adevarul e ca politisti nu sunt protejati de lege…in fiecare zi trebuie sa vorbeasca cu saru-mana…si chiar daca li se raspunde urat…nu prea poate face mare treaba…superiorii cand aud de ultraje…fac ca trenul…si tot politistul e luat la rost…ca nu a fost orientat, ca nu a rescpectat reguli de tactica…dar eu ce stiu, sa stea in birouri caldute si sa dea ordine…habar nu au ce e cu adevarat in strada….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax