Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat şi femeie prinşi în timp ce furau componente de cale ferată în halta din Sebeş. S-au ales cu dosar penal

Publicat

masini jandarmi Două persoane din Sebeș și Petrești au fost surprinse în flagrant de jandarmi, miercuri, în timp ce furau componente ale instalaţiei electrice aferente infrastructurii feroviare, dintr-o haltă din Sebeș. Acest fapt a fost semnalat telefonic de un cetățean în jurul orei 16.00.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la locul indicat şi i-a depistat pe Laura E., de 33 de ani, din Sebeş şi Vasile G., de 39 de ani, domiciliat în Petreşti care, într-un geamantan, transportau mai multe materiale specifice infrastructurii de cale ferată cu scopul de a le valorifica la un centru de predare a fierului vechi.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate, cele două persoane, împreună cu obiectele găsite asupra lor au fost predate poliţiştilor din cadrul I.P.J. Alba, care vor efectua cercetări potrivit normelor de procedură penală. Poliţiştii continua cercetările în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax