Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din judeţul Mureş, ARESTAŢI în ALBA, după PERCHEZIŢII. Au furat bani din maşini de distribuţie marfă. Ce metodă foloseau

Publicat

furt masina autoDoi bărbaţi din judeţul Mureş au fost reţinuţi de poliţiştii din Aiud, pentru furt calificat, iar ulterior instanţa a dispus arestarea acestora pentru 30 de zile. Au fost prinşi la Piatra Neamţ, în flagrant şi sunt cercetaţi după ce au sustras bani din maşini de distribuţie marfă. Potrivit Poliţiei, pentru comiterea infracţiunilor, foloseau maşini închiriate şi dispositive de bruiaj a sistemului de închidere electrică a autovehiculelor. Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliile suspecţilor.

Potrivit IPJ Alba, cei doi bărbaţi din judeţul Mureş au sustras, dintr-o maşină de distribuţie marfă, parcată pe raza municipiului Aiud, aproape 6.000 de lei.

Joi, 27 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au reţinut pe D.I.G., de 42 de ani din comuna Sîncraiu de Mureş şi pe S.A., de 48 de ani, din comuna Suseni, judeţul Mureş, care sunt cercetaţi pentru comiterea, la data de 12 iulie, a furtului sumei de  5.419 lei, dintr-o mașină de distribuţie marfă, parcată pe raza municipiului Aiud.

Vezi şi Hoți din județul Mureș, prinși de polițiștii din Alba. Au comis un furt, cu prejudiciu de 6.000 de lei, pe raza municipiului Aiud

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor doi bărbaţi, poliţiştii din Aiud au fost sprijiniţi de polițiști din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, iar, la data de 26 iulie, s-a reuşit reţinerea acestora, pe raza municipiului Piatra Neamţ, după ce au comis un furt dintr-un autovehicul de distribuţie marfă, pe raza municipiului Bacău, din care au sustras suma de 1.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, toate în judeţul Mureş.

Pentru comiterea infracțiunilor, cei doi ar fi folosit autoturisme închiriate, precum şi dispozitive  pentru bruierea dispozitivelor de închidere electrică a autovehiculelor.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi instanție de judecată. Pe numele lor, Judecătoria Aiud a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax