|

Bărbați din Ocna Mureș, Galda de Jos, Sebeș și județul Hunedoara, cu dosare penale după ce au condus autovehicule, sub influența alcoolului

politist alcool etilotestPatru bărbați din Ocna Mureș, Galda de Jos, Sebeș și județul Hunedoara s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși de polițiștii din Alba în timp ce conduceau autoturisme sau o motocicletă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba au depistat 8 persoane ce au comis infracţiuni la regimul rutier. Dintre acestea, 6 erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit IPj Alba, la data de 23 septembrie, în jurul orei 01.10, polițiștii rutieri din Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 septembrie, în jurul orei 17.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Galda de Jos, care conducea un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 24 septembrie, în jurul orei 17.50, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 24 septembrie, în jurul orei 19.30, poliţiştii rutieri din Abrud, în timp ce acţionau pe strada Lt. Anca Virgil din Abrud, au depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Buceş, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea o motocicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Abrud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=598092avatar Publicat de pe 25 septembrie 2017 şi actualizat pe 25 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI