Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Sibiu și Prahova, cercetați pentru tentativă de furt în Alba. Au încercat să sustragă bunuri dintr-o casă din comuna Unirea

Publicat

furt casaTrei bărbaţi, din judeţele Sibiu şi Prahova au fost prinşi, cu sprijinul poliţiştilor din Turda, imediat după ce au încercat să fure mai multe bunuri dintr-o clădire aflată în construcţie, situată pe raza comunei Unirea, judeţul Alba. Cei trei sunt cercetați pentru tentativă de furt.

În noaptea de 31 august spre 1 septembrie, în jurul orei 1.15, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea au fost sesizați prin 112, de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că a observat mai multe persoane necunoscute care au încercat să sustragă scule, dintr-o clădire aflată în construcţie, situată pe strada Avram Iancu din comuna Unirea.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul indicat de reclamat, iar în apropiere au depistat o autoutilitară care a plecat pe DN 1, înspre municipiul Turda.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia şi totodată, au cerut sprijinul poliţiştilor din Turda, astfel că autoutilitara a fost oprită în trafic, iar ocupanţii acesteia au fost identificaţi.

Faţă de L.B., de 39 de ani, din municipiul Sibiu, C.M.G., de 20 de ani, din Miercurea Sibiului şi E.I.G., de 28 de ani, din comuna Bucov, judeţul Prahova, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax