Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul care şi-a omorât iubita însărcinată şi fiica de 2 ani într-un teribil accident a fost trimis în judecată. Riscă o condamnare de 10 ani de închisoare

Publicat

accident jiidvei Judecătoria Blaj l-a trimis în judecată pe Ioan Pipiș, bărbatul care a provocat accidentul rutier în care au murit o femeie însărcinată( iubita acestuia) şi fiica lui de 2 ani. Ioan Pipiş este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Riscă până la 10 ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Blaj în 28 aprilie 2017. Accidentul a avut loc în 6 martie 2017 pe DJ107, la ieşirea din comuna Jidvei spre Blaj.

Bărbatul de 31 de ani avea o alcoolemie în sânge de 1.01 la mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit IPJ Alba, şoferul vinovat, aflat la volanul unui Opel înmatriculat în Mureş, nu a adaptat viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un BMW înmatriculat în Alba, care circula din sensul opus şi care era condus de un bărbat de 32 de ani, tot din Şona. În momentul impactului, în Opel se afla şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un alt bărbat de 49 de ani, tot din Şona, pasager pe scaunul din dreapta faţă, precum şi cele două persoane care au decedat, aflate pe bancheta din spate, respectiv o femeie de 24 de ani, din Jidvei, însărcinată în şapte luni, şi fetiţa ei de numai doi ani. Şoferul şi celălalt bărbat din Opel au scăpat cu viaţă, cu răni uşoare. Şoferul vinovat de producerea accidentului era iubitul femeii decedate precum şi tatăl copilei moarte şi a copilului care urma să se nască peste 2 luni.

Ioan Pipiş a fost arestat preventiv în 7 martie 2017 pentru două infracţiuni de ucidere din culpă, două de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare, fiind trimis în judecată tot în stare de arest preventiv. O decizie privind măsurile preventive va fi luată în 2 mai 2017 la Judecătoria Blaj. Şoferul criminal a primit acordul instanţei de judecată pentru a participa la funeraliile iubitei şi fetiţei sale în 9 martie 2017, hotărâre pronunţată pe baza unei decizii CEDO.

În dosar sunt şase părţi civile şi vătamate, în timp ce o firmă de asigurare este parte responsabilă civilmente. Ioan pipiş este acuzat de două infracţiuni de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax