Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul de 38 de ani, care a terorizat localnicii din Lunca Ampoiţei, a ajuns din nou după gratii. Este cercetat pentru mai multe infracţiuni

Publicat

Petru Marius Gavrila Bărbatul din Ampoiţa care, în repetate rânduri a tulburat liniştea concetăţenilor, a ameninţat şi a distrus bunuri, a ajuns în arestul IPJ Alba. Petru Marius Gavrilă este cercetat pentru mai multe infracţiuni.

Potrivit IPJ Alba, joi, 28 iulie, poliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, faţă de G.P.M., de 38 de ani, din Lunca Ampoiţei.

Bărbatul este cercetat pentru mai multe infracțiuni de „violare de domiciliu”, „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar joi, Judecătoria Alba Iulia a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, pe o perioada de 30 zile.

G.P.M. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, pentru executarea mandatului.

În noaptea de 23/24 iulie 2016, a pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui consătean, a distrus mai multe uşi şi geamuri ale casei şi a ameninţat cu moartea mai multe persoane. În aceeaşi noapte, bărbatul a tulburat ordinea şi liniştea publică din localitate, urlând şi lovind porţile şi gardurile mai multor locuinţe.

Vezi şi Bărbat de 38 de ani din Lunca Ampoiței, REŢINUT de polițiști. A distrus bunurile unei familii şi a ameninţat mai mulţi consăteni

Petru G. mai este cercetat în alte dosare penale, pentru comiterea unor infracţiuni de tentativă de tâlhărie, ameninţare şi distrugere, anterior fiind reţinut de patru ori de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi ai Postului de Poliţie Meteş.

Cunoscut ca agresiv, omul a ameninţat, în decembrie 2015, doi bătrâni cu bătaia şi că le va da foc casei, dacă nu îi dau bani. În noiembrie, a incendiat o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări, proprietatea unui localnic.

Citeşte şi FOTO: „Teroristul” de la Lunca Ampoiţei, REŢINUT a patra oară de poliţişti. Este cercetat pentru distrugere, tâlhărie şi ameninţare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax