Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul din comuna Cergău, care şi-a înjunghiat fratele cu un briceag, ARESTAT preventiv. Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

arestat_catuse Bărbatul de 61 de ani din comuna Cergău care şi-a lovit fratele cu un briceag şi i-a produs răni care au dus la decesul acestuia a fost arestat preventiv. Curtea de Apel Alba Iulia a desfiinţat încheierea penală dispusă la Tribunal şi a schimbat controlul judiciar cu arestul preventiv. Bărbatul a fost reţinut de poliţie.

Potrivit IPJ Alba, joi, 25 februarie, în jurul orei 13.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au identificat şi reţinut pe I.V., de 61 de ani, din municipiul Sibiu, care locuieşte fără forme legale în comuna Cergău,posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Mandatul a fost emis, în 25 februarie, de Curtea de Apel Alba Iulia, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„Admite contestaţia declarată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba împotriva încheierii penale nr. 27/2016 pronunţată de Tribunalul Alba în dosar nr. 635/107/2016. Desfiinţează încheierea penală atacată şi soluţionând propunerea de arestare preventivă a inculpatului Isailă Vasile: În temeiul art. 226 alin. 1) şi 2) C.pr.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Isăilă Vasile, pentru 30 zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare avansate de stat în procedura contestaţiei rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru apărătorul desemnat din oficiu, în cotă procentuală, în sumă de 32,5 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”, este soluţia pe scurt din 25 februarie, de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că Vasile Isăilă  a fost reținut duminică seara (21 februarie), pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a fost acuzat de lovituri cauzatoare de moarte după ce i-a aplicat fratelui său, un bărbat de 55 de ani, mai multe lovituri de briceag, iar bărbatul a decedat. Legiștii au constatat că moartea bărbatului ar avea legătură cu loviturile, chiar dacă, după ce a fost rănit, acesta a plecat acasă pe picioare. A fost găsit de un vecin, după câteva zile.

Vezi şi Bărbat de 55 de ani din Lupu, găsit decedat. A primit mai multe lovituri de briceag chiar de la fratele său. Agresorul a fost reținut

Citeşte şi Bărbatul care i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri de briceag, sub CONTROL JUDICIAR timp de 60 de zile

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax