Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea s-a impus în runda inaugurală

Publicat

Debut cu dreptul pentru CS Universitatea LPS Alba Iulia. ”Studentele” albaiulience s-au impus, sâmbătă seara, în fața Universității Cluj la doar cinci puncte diferență. Scorul final înregistrat pe tabela de marcaj a fost 62-57 (pe sferturi, 17-7, 14-17, 12-13, 19-20).

Chiar dacă debutul de partidă a fost la discreția albaiuliencelor (baschetbalistele noastre nu au primit coș mai bine de 6 minute), sfârșitul sa-a dovedit a fi unul dramatic, întrucât clujencele au fost la un pas de a produce surpriza la Alba Iulia. ”E bine că am pășit cu dreptul, e mai important că am câștigat, chiar dacă am avut ceva emoții. Se vede că am făcut multe transferuri”, a declarat, la finele jocului, antrenorul albaiuliencelor, Nicușor Marcu.

În partida cu Universitatea Cluj, antrenorul grupării albaiuliene a mizat pe următorul „5”: Silvia Grădinaru, Volha Tămărgeanu, Luiza Voinea, Alexandra Uiuiu, Andreea Nemeș. Cea mai bună marcatoare a formației noastre a fost Luiza Voinea – aceasta a reușit 14 puncte, fiind urmată de: Alexandra Uiuiu (11), Adina Pop și Volha Tămărgeanu (câte 8), Silvia Grădinaru,  Elena Dincă, Andreea Nemeș  (toate câte 6) și Ana Maria Chirilă (3).

În etapa a II-a, CS Universitatea va avea parte de un meci extrem de greu, întrucât fetele lui Nicușor Marcu se vor deplasa la Sfântu Gheorghe pentru partida cu LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Căpitanul Universității, Luiza Voinea, spune că ea și colegele ei nu vor merge în excursie la Sfântu Gheorghe. ”Mergem acolo să ne luptăm pănâ la capăt. Astăzi am avut un meci greu, se vede că nu ne cunoaștem încă între noi”, a afirmat Luiza Voinea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax