Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătaie „electorală” la Jidvei: Candidat USL la Consiliul local, lovit cu pumnii şi picioarele de membrii PDL

Publicat

Conducerea USL Alba a adus în atenţia presei un incident mai puţin obişnuit, ce a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni într-un sat din comuna Jidvei. Unul dintre candidaţii USL a fost îmbrâncit şi trântit de pe bicicletă de candidatul PDL la Consiliul Local, apoi pe el a tăbărât întreaga cohortă de candidaţi PDL aflaţi în stradă, administrându-i lovituri cu pumnii şi picioarele.

Vă prezentăm comunicatul de presă USL, în care sunt relatate cu lux de amănunte faptele:

„Sâmbătă, 12 mai a.c., în jurul orei 22.00, pe raza localităţii Bălcaciu, comuna Jidvei, unul din candidaţii USL la postul de consilier local a fost victima unei agresiuni violente. Domnul Borcea Alexandru, care se deplasa cu bicicleta a observat un grup de membri PDL, pe care i-a salutat şi cu care a intrat în dialog. <Am salutat, iar unul dintre ei mi-a răspuns la salut. Apoi, i-am întrebat în glumă de ce nu îşi fac campanie ziua, să îi vadă lumea. După care am fost trântit de pe bicicletă de candidatul la consiliul local din partea PDL, Radu Rozmov. Împreună cu candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Jidvei, Alin Trif (actualul viceprimar) şi candidaţii la Consiliul Local Jidvei, din partea PDL, Ovidiu Cojocariu şi fostul primar al comunei, Ioan Horhat, acesta a tăbărât asupra mea, aplicându-mi mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. După ce m-au bătut bine, au plecat>, a declarat Alexandru Borcea.

În cursul zilei de 14 mai a.c., victima s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Alba, care a eliberat certificatul medico-legal ce constată: <La baza hemitoracelui stâng, placard echimotic brun-roşcat pe o suprafaţă de 6/5 cm cu tumefiere marcată a ţesuturilor din jur. Sub sprânceana stângă, ţesuturile sunt tumefiate cu tegumentul de culoare violacee. Acuza dureri la nivelul hemitoracelui stâng, accentuate de mişcările respiratorii. Numitul Borcea Alexandru prezintă semne de leziuni corporale care s-au putut produce prin lovire cu corpuri contondente. Leziunile descrise necesită 7-8 zile îngrijiri medicale, dacă nu se pun în evidenţă fracturi>. Tot în cursul zilei de 14 mai a.c., domnul Borcea Alexandru a depus plângere penală împotriva agresorilor din PDL Jidvei.

USL Alba solicită tragerea la răspundere în regim de urgenţă a agresorilor, având în vedere faptul că unii dintre ei sunt recidivişti în agresiuni, cum este cazul fostului primar, Ioan Horhat. USL Alba respinge categoric folosirea forţei ca <argument politic> şi sperăm ca astfel de incidente să fie singulare şi nu generale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax