Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baza Sportivă şi de agrement din zona Bazinul Olimpic Alba Iulia. Proiectul de amenajare intră la aprobare în Consiliul Local

Publicat

proiect baza de agrement bazinRealizarea unui complex modern care să funcţioneze ca ştrand vara, cu facilităţi pentru activităţi sportive şi petrecerea timpului liber, lângă Bazinul Olimpic din Alba Iulia a ajuns la faza documentaţiei Plan Urbanistic de Detaliu şi intră la aprobare în şedinţa Consiliului Local de joi. Pe o suprafaţă de 18.149 mp, complexul va completa oferta pentru relaxare şi sport în aer liber în oraş.

Proiectul a trecut în februarie de etapa de consultare publică pentru documentaţia PUD, iar în martie a primit avizele de la comisiile de urbanism.

Vă reamintim că baza va include, pe lângă bazinul olimpic acoperit ce funcţionează deja, alte trei bazine exterioare – unul de înot, cu şase culoare, altul de agrement, cu hidromasaj şi încă unul pentru copii, cu tobogan.

(P) Adidasi și tricouri pentru alergare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Complexul va mai avea teren de sport pentru tenis, volei, baschet, spaţii verzi, punct de alimentaţie fastfood, vestiare, duşuri şi grupuri sanitare.

Terenul aflat în studiu este intravilan şi are o suprafață de 18.149 mp, respectiv 14.136 mp terenul şi clădirea Bazinului Olimpic recent reabilitată (incintă şi terasă 3.607 mp, parcări şi trotuar) și o parcelă de teren de 4.013 mp, cumpărată ulterior de primărie, situată în spatele acestuia, pe latura de nord.

Vedeţi AICI ce amenajări şi construcţii de propun în Planul Urbanistic de Detaliu.

Vezi şi VIDEO: Cum va arăta BAZA de AGREMENT de lângă Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Spaţii de relaxare, piscine, teren de sport

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax