Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bazinul Olimpic din Alba Iulia: Investiții de peste 440.000 de lei pentru acces, cabine, supraveghere video şi sonorizare

Publicat

Primăria Alba Iulia a finalizat procedura privind achiziția lucrărilor de realizare a controlului acces, transmisie de date, supraveghere video, sonorizare și ceasoficare la Bazinul Olimpic. Cheltuiala aferentă acestor investiții se ridică la suma de 447.384 lei, fără TVA și va fi suportată de administrația locală. Data la care se așteaptă inaugurarea bazinului este 24 aprilie.

În vederea finalizării lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, administraţia locală va suporta financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separare a circuitelor de acces în incinta bazinului, precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare, transmit reprezentanţii Primăriei.

Conform estimărilor făcute de proiectantul lucrărilor, SC Transilvania SA Alba Iulia, valoarea pentru realizarea acestor lucrări este sub 100.000 euro. S-au solicitat oferte de prețuri mai multor operatori economici de specialitate. Având în vedere valoarea estimată pentru achiziția acestor lucrări şi prevederile art.19 din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice si a contractelor de concesiune de servicii, modificată şi completată, s-a propus achiziția prin cumpărare directă de la Transilvania Technical Services SRL la valoarea de 447.384 lei (la care se adaugă TVA) şi încheierea unui contract de lucrări cu acest operator economic, mai informează reprezentanţii administraţiei locale.

Lucrările efective se vor executa în corelare cu cele executate de TIM SA, termenul estimat pentru finalizare fiind de aproximativ 30 de zile.

foto: arhivă

Citeşte şi Ştrand de vară în spatele Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Investiţie a Primăriei, în acest an. Administraţia locală renunţă la proiectul de la Schit

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lotul de natatie pe uscat

    marți, 25.03.2014 at 10:57

    Inca o stire interesanta cu bazinul olimpic. Ca in fiecare luna, alba 24 ne anunta, de cativa ani incoace ca bazinul se va deschide luna viitoare, de data asta nu s-a precizat anul.
    Investitia primariei este foarte importanta: fara wireless nu puteam da ture de bazin este foarte important sa intru pe facebook din cand in cand. Si binenteles cum sa dai ture de bazin in liniste, avem nevoie de sonorizare, cu muzica, daca se poate pe Guta eu inot cel mai bine, cu Salam ma cam duc la fund.

  2. Cremene

    joi, 27.03.2014 at 09:55

    Bun comentariul „lotului de natatie pe uscat”! Scurt si la obiect, gand la gand cu 90% din locuitorii acestui oras. Restul de 10% sunt politicienii… hahahaha. De data asta i-am trecut la numaratoare, data viitoare poate ca nu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax