Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bazinul olimpic se redeschide, după patru ani de aşteptare. Roman: „Până la Paşti, va fi redat albaiulienilor, după o lungă telenovelă”

Publicat

În cel de-al patrulea an de când Bazinul Olimpic din Alba Iulia este în șantier pentru lucrări de reabilitare, sunt şanse ca acesta să fie redeschis înainte de Paşti. Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a spus că lucrările de interior vor fi finalizate până în aprilie. În momentul de faţă mai sunt de achitat 1,6 milioane de lei pentru lucrările care vor fi executate. De săptămâna viitoare începe montarea instalaţiei, executată de o firmă din Bucureşti şi a ventilaţiei, de care se va ocupa o societate din Alba Iulia.

Şi scaunele care vor fi amplasate în incintă au fost comandate şi urmează să ajungă, iar saunele ar urma să sosească la Alba Iulia în şase săptămâni. Tot până în acea perioadă va fi aprobat şi bugetul pe 2014, iar potrivit vicepreşedintelui CJ Alba, în urma unor discuţii cu preşedintele CNI, Manuela Pătrăşcoiu, suma integrală va fi plătită în luna februarie.

În ceea ce priveşte amenajarea interiorului bazinului olimpic, pe lângă scaune, ventilaţie şi alte instalaţii, vor mai fi montate tabela, senzorii şi monitorizarea temperaturii apei şi a locaţiei.

„Domnul Mândruţiu (Mihai Mândruţiu, directorul TIM SA, firma care execută lucrările – n.r.) mi-a confirma astăzi şi, acelaşi lucru mi-a spus şi doamna director general Pătrăşcoiu că înainte de Paşti se doreşte inaugurarea bazinului sau, mai exact inaugurarea interioară a bazinului, pentru că eu cred că Primăria va rezolva şi partea de exterior. E războiul de pe lume acolo, arată groaznic”, a menţionat Florin Roman.

Încă se pasează ca o minge de „ping-pong”, centrala termică între constructor şi Primăria municipiului Alba Iulia, pentru că nu se ştie cine să finanţeze această parte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Ana

    marți, 14.01.2014 at 19:08

    Daca Roman ne asigura ca avem bazin de pasti atunci sigur o sa avem bazin de pastele cailor!

    • alex

      marți, 14.01.2014 at 19:29

      EXACT !

  2. misu

    marți, 14.01.2014 at 23:13

    cati mai pun botul la ce zice individul? de cate ori a promis ca se face si si si …si atat

  3. alin-mihai

    miercuri, 15.01.2014 at 09:14

    cred ca dl roman nu vrea sa FAC ce i am promis de 1 dec. cand l am interpelat in multime pe problema bazinului. el a promis atunci ca pana in 1 martie se va face „scalda ” in bazinul olimpic de la alba iulia.
    sa speram ca „omul marilor proiecte” se va tine de cuvant si nu va veni in 15 februarie cu un alt termen.
    ca altfel ii promit si public ca voi FACE ce am promis si eu ca FAC

  4. Marcel

    miercuri, 15.01.2014 at 10:45

    …era si cazul , dupa atata timp, sa speram ca se va si realiza si daca i-l va deschide sa fie functional cel putin atatia ani cat a stat inchis, nu sa-l deschida si dupa cateva luni sa-l inchida din nou pt. reparati.

  5. kenzoo

    miercuri, 15.01.2014 at 13:24

    ..inaugurarea bazinului .? …bai da ” mesterul ” ala de la TIM SA ne crede idioti …ce inaugurare nene ” Dorel ” ca aici e vorba de o renovare pe care matale incerci sa o termini de 4 ani de zile …si app: la care Pasti o sa taiati panglica marilor proiecte ? ..( banuiesc ca raspunsul ar fi PASTELE CAILOR ) ..la banii astia , imi luam doi prieteni si terminam lucrarea intr-un an jumate si ca bonus ridicam la rosu un alt bazin langa :)))))

  6. bono

    joi, 16.01.2014 at 11:10

    haoleuuuu … pai daca se termina acest „mega-proiect” de unde vor mai fura excrocii-nostrii-politicieni inca 4 ani? caci clientela politica ii cam costa si vin alegerile iar astia din teritoriu vor trebui sa cotizeze la centru!
    In rest despre „omuletzul marilor proecte” ne-am cam lamurit … care proiect a fost realizat „stimabile”?

  7. mda

    luni, 27.01.2014 at 14:03

    mari greseli de PR face roman asta. 1. ma bucur ca ajungem pana la vienna in 7 ore si nu in 9, dar cu ce folos? 2. ma bucur ca a trecut in patrimoniul judetean cinematografele dar de atunci nu am mai auzit nimic (parteneriatul public -privat nu functioenaza in ideea dansului). 3. se lupta pentru capitala europeana, a avut sustinerea cetatenilor si a preferat sa se retraga. Dle roman actiunile au consecinte asta sa stii si tu. oamenii nu uita cand injuri si batjocuresti, iar apoi astepti ca totul sa fie bine. ai intrat in politica, ai fost in opozitie si tot nu ai invatat nimic. pacat pentru judet…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax