Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BCCO Alba Iulia are şef nou: Comisarul de poliţie Mircea Mărginean, în locul lui Gabriel Florescu, la conducerea brigăzii

Publicat

Inspectoratul General al Poliţiei Române a comunicat, joi, că la conducerea BCCO Alba Iulia a fost numit un nou şef. Este vorba despre comisarul de poliţie Mircea Mărginean, care-l înlocuieşte pe Gabriel Florescu, împuternicit la conducerea brigăzii după ce Traian Berbeceanu a intrat în atenţia DIICOT.

“Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, începând cu data de 26 februarie a.c., comisarul de poliție Mărginean Mircea a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia”, se arată în comunicatul IGPR.

Comisarul Mircea Mărginean este şef de serviciu în Direcţia Operaţiuni Speciale şi împuternicit pe funcţia din Alba pentru o perioadă de 6 luni. Mărginean este originar din judeţul Alba şi are aproximativ 35 de ani.

Reamintim că Gabriel Florescu a fost împuternicit în 28 octombrie pe funcţia de conducere la BCCO Alba Iulia, fiind transferat de la BCCO Braşov. Atunci, l-a înlocuit pe Traian Berbeceanu, care fusese arestat preventiv, sub acuzaţia de favorizarea unei grupări infracţionale specializate în evaziune fiscală. Ulterior eliberat, acum lucrează pe o funcţie de execuţie în cadrul Departamentului de Logistică al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Comisarul şef Gabriel Florescu a declarat pentru Alba24.ro că a preluat din nou atribuţiile funcţiei iniţiale de şef la BCCO Braşov şi că împuternicirea pe postul din Alba Iulia a fost doar o soluţie temporară pentru continuarea activităţii brigăzii din zonă şi că nu intenţiona să preia în mod definitiv coordonarea acesteia. Potrivit comisarului şef, Mircea Mărginean a preluat miercuri atribuţiile la BCCO Alba Iulia.

Citeşte şi Mai mulți ofițeri BCCO Alba cercetați de Direcția de Control Intern din IGPR. Comisarul sef Florescu: ”Se verifică sesizarea unui cetățean”

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. michelangelo

    vineri, 28.02.2014 at 01:50

    mult succes margica!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax