Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Biciclist de 63 de ani din Cugir acroşat de o maşină. Nu s-a asigurat când a schimbat direcţia de mers

Publicat

Un biciclist de 63 de ani din Cugir  a fost acroşat de o maşină  după ce a schimbat direcţia de mers fără să se asigure. Bărbatul, „aburit ” putin de la acoolul consumat,  s-a ales cu o plagă contuză la sprânceana stângă şi a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cugir. 

Luni, în jurul orei 16.30, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Victoriei din oraşul Cugir a avut loc un accident de circulaţie.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fata locului a constatat faptul că Petrică L., de 63 de ani, din Cugir, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a schimbat direcţia de mers fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism, condus regulamentar, de către Ioan B., de 59 ani, din Cugir.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto Ioan B., a rezultata valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma testării l Petrică L., a rezultat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul bicicletei a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cugir unde a fost diagnosticat cu „plaga contuză sprânceană stângă”.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, fapta prev. de art.184 al.1,3 Cod Penal.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax