Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BLACK FRIDAY 2017: Reduceri pe până la 90% la magazinele online care s-au înscris în program. LISTA

Publicat

În noiembrie, sunt anunţate mai multe perioade de reduceri Black Friday 2017. La unele magazine reducerile deja au și început, iar multe dintre acestea aşteaptă data de 17 noiembrie, când cele mai multe magazine online vor organiza evenimentul de reduceri. Zi de zi noi comercianţi îşi anunţă planurile pentru Black Friday. Cei care vor să-şi cumpere lucruri pe care şi le-au dorit de mult timp sau pur şi simplu doresc să-şi completeze garderoba să își cumpere articole sport sau să își înnoiască mobilierul din casă, să achiziţioneze gadgeturi, electrocasnice şi alte obiecte au posibilitatea de a beneficia de preţuri promoţionale, la sfârşit de toamnă.

În România, Black Friday 2017 se organizează în data de 17 noiembrie. Conform tradiţiei americane, Black Friday 2017 este în ultima vineri a lunii noiembrie, adică pe 24 noiembrie 2017. Este posibil să fie însă două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2017. Sunt 110 magazine care şi-au anunţat participarea la eveniment, potrivit blackfriday-romania.com.

Unele magazine au anunţat deja reducerile de Black Friday.

evoMAG: a doua etapă de reduceri, în perioada 7-14 noiembrie

La evoMAG, sunt reduceri în perioada 7 – 14 noiembrie. Va fi Black Friday şi pentru firme, acestea având posibilitatea de a primi discounturi la echipamente electronice şi servicii personalizate şi gratuite.

De exemplu, laptopuri de la 899 lei sau, altele (segment business) cu până la 25% reducere, imprimante (până la 47% discount), routere wireless (până la 60% preţ redus), televizoare (preţuri de la 329 de lei şi discounturi de 50%).

FashionSport.ro- magazin online de haine, încălțăminte și accesorii sport: reduceri până la 80%

Siteul prezintă reduceri de până la 80% la articolele de pe stoc și reduceri de la 50-70% la articolele din depozitul din Marea Britanie. Trebuie să luați în calcul că produsele din UK ajung la dumneavoastră după comanda în termen de 8-10 zile, iar la cele aflate pe stoc în 24 de ore, doar că, la acestea din urmă oferta este limitată. FashionSport.ro scoate la vânzare și preia comenzi în perioada reducerilor de toamnă pentru peste 10.000 de articole sport ( încălțăminte și îmbrăcăminte sport dar și foarte multe accesorii) de la peste 100 de branduri mari cum ar fi NIKE, Adidas, Under Armour, Sneckers, New Ballance, No Fear, Londsdale, Karrimor, Nevica.. etc. Articolele sunt atât pentru bărbați și femei cât și pentru copii.

 

eMAG: peste 2 milioane de produse, la reducere

În acest an, la eMAG, Black Friday este pe 17 noiembrie, cu peste 2 milioane de produse inclusă în oferta cu reduceri.

Vor putea fi cumpărate la preţuri mai mici: televizoare, telefoane, laptopuri, haine şi articole sportive, electrocasnice, anvelope, mobilă, jucării sau accesorii pentru casă şi grădină.

Fashion Days: reduceri de până la 90%

Site-ul online Fashion Days va avea campania Black Friday 2017 începând cu data de 16 noiembrie, seara, până în 17 noiembrie, toată ziua. Fashion Days anunţă că va avea 1 milion de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi home & deco, cu reduceri până la 90%.

Utilizatorii aplicaţiei de mobil Fashion Days vor putea comanda mai devreme decât pe website, utilizatorii fiind notificaţi în acest sens.

De Black Friday, la Fashion Days, preţurile vor porni de la 59 de lei pentru geci de sezon, genţi pentru femei, rochii, botine şi pantofi pentru femei, haine pentru copii şi de la 129 de lei la încălţăminte pentru bărbaţi. Sunt câteva exemple.

Black Friday la Orange, pe 17 noiembrie

Şi la Orange va fi Black Friday, pe 17 noiembrie. În aplicaţia Contul meu, campania începe cu 24 de ore mai devreme. Clienţilor li se oferă vouchere înainte de eveniment, care pot fi folosite pentru o reducere de 10%, care se aplică la valoarea întregului coş de cumpărături. Pentru a beneficia de discount, trebuie să cumpere cel puţin un telefon împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament pe 24 de luni. Se poate folosi un voucher pe comandă şi un utilizator poate accesa maxim trei. Acestea pot fi solicitate în perioada 6 – 15 noiembrie 2017.

Campanie pentru pensionari la Vitacom

În perioada 6 – 11 noiembrie, în magazinele Vitacom din toată ţara, pensionarii beneficiază de reducere de 20% la mai multe articole din categoriile: securitate, îngrijire personală, iluminat, prelungitoare, cabluri şi conectică şi piese de schimb. Trebuie să cumpere de cel puţin 50 de lei.

F64: Black Friday în perioada 17-19 noiembrie

În cele trei zile, magazinul foto-video va avea reduceri de până la 60% la sute de produse şi pachete dedicate tuturor tipurilor de fotografi.
De „Black Friday pe modul Wishlist”, sunt preţuri speciale, de exemplu, la aparate DSLR, Mirrorless, obiectivele foto, camerele de acţiune, drone, camere video şi accesorii.

Flanco: până la 80% reduceri, până în 19 noiembrie

La Flanco, reducerile au început încă din 27 octombrie. Până în 19 noiembrie, clienţii pot cumpăra produse reduse până la 80%. Preţuri cu discount sunt, de exemplu, la smarthpone-uri, tablete, ceasuri, smartband-uri, accesorii.

Elefant.ro: Și siteul elefant.ro a lansat campania de reduceri. Cele mai mari sunt la parfumuri, cosmetice și ceasuri

Cel.ro a lansat un catalog de oferte și reduceri pentru Black Friday Romania 2017. Sunt prezentate reduceri la  telefoane, ceasuri, electrocasnice, masini de spalat, televizoare, laptopuri, carti.

Recomandări de Black Friday

Dacă preţul unui produs este surprinzător de scăzut, căutaţi informaţii despre comerciant. Sunt site-uri care vă permit să vă faceţi o imagine despre companii, potrivit saga.co.uk. De exemplu, este înregistrată la o adresă credibilă, de cât timp funcționează, tranzacţionează sub un alt nume, compania a avut un statut diferit. De asemenea, puteţi căuta în mediul online recenzii de la clienți. Sau comandați cu plata la primirea coletului, iar cand platiți verificați datele de pe factură. La magazinele care nu va emit factura, pe lângă faptul că fac evaziune fiscală nu veți putea returna produsul în cazul în care nu vi se potrivește sau prezintă defecțiuni.

Dacă cumpărați online, verificați întotdeauna că pagina de plată este sigură, pentru a vă proteja astfel plățile.

Dacă tot nu sunteți sigur despre un comerciant sau despre serviciul pe care îl oferă, căutați în forumuri de cumpărături și de tranzacționare. Membrii vor împărtăși experiențele lor legate de timpul de livrare, serviciul pentru clienți și multe altele.

Vom actualiza permanent acest articol, pe măsură ce primim noi informaţii.

surse: go4it.ro, blackfriday-romania.com, dcnews.ro,

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax