Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bogdan Gligor ar putea fi primul schior din Alba care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă. Pentru a-şi împlini visul, are nevoie de sprijin

Publicat

descărcare „Numele meu este Gligor Bogdan și am făcut schi alpin de mic”. Așa își începe schiorul din Arieșeni campania de strângere de fonduri pentru a-şi împlini visul de a participa la Jocurile Olimpice de Iarnă, „Be part of my journey to World Championships and to the Winter Olympic Games!”

Bogdan Gligor s-a născut într-o familie de schiori și a crescut cu pârtia în fața casei. Prima sa coborâre pe pârtie a fost la nici doi ani, iar de atunci schiatul a devenit parte din viaţa sa. 

Drumul său spre succes nu a fost ușor, iar cea mai mare piedică pe care o are orice sportiv este reprezentată de condițiile de antrenament și resursele financiare.

10449902_1432386370371307_8402545933857600288_n „Câți bani investesc eu în sportul ăsta…??? TOȚI și încă câțiva!!! Anual asta însemnând 12 luni, bugetul meu este de 25.000 euro, bani care acoperă absolut toate costurile. Problema la noi sunt sponsorii! Sunt atâtea firme, mai ales la noi în judeţ, cu potenţial. Trist este că nimeni nu ne bagă în seama. Ești fotbalist, bine, nu eşti fotbalist eşti invizibil”, declara Bogdan în 2015.

Cel mai mare vis al sportivului este să poată să-și asculte imnul național la Jocurile Olimpice de iarnă, iar pentru ca acest lucru să se întâmple are nevoie și de ajutorul semenilor. Acesta a lansat recent o campanie de strângere de fonduri, pe internet, intitulată “Be part of my journey to World Championships and to the Winter Olympic Games!” (Fii parte din călătoria mea la Campionatele Mondiale şi la Jocurile Olimpice de Iarnă!).

Cei dornici să-l sprijine se pot implica prin intermediul site-ului makeachamp.com/gligorbogdan. Aici, fie pot face donaţii (5 euro), fie pot procura produse personalizate, precum stickere (10 euro), şepci (50 euro), tricouri (100 euro). Ţinta sportivului este de a obţine suma de 25.000 de euro până la sfârşitul lunii ianuarie 2017.

„În momentul de față ,sunt al doilea schior din România, câștigând de-a lungul timpului de câteva ori Campionatul Național și numeroase concursuri naționale și internaționale. Am fost și campionul și vicecampionul SES Cup (campionul micilor națiuni în schiul alpin).

În acest sezon fac parte din lotul național pentru Campionatele Mondiale de schi alpin din St. Moritz, Elveția și în același timp lupt pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă din Pyeongchang 2018 în Korea de Sud. Doar cu ajutorul, vostru visul meu și al celor care cred în mine poate deveni realitate.

Drumul meu până aici nu a fost ușor, în ultimele trei sezoane am avut trei accidentări la același genunchi și de asemenea trei operații. Din această cauză, ultimele trei sezoane le-am încheiat prematur. De fiecare dată, am luptat și am revenit în fruntea clasamentelor în ciuda tuturor greutăților.

Toată viața mea a fost și este dedicată schiului alpin.

Realitatea este că schiul alpin este un sport extrem de scump, iar din păcate nu am posibilitatea de a mă autofinanța în continuare.

Acesta este și motivul real pentru care am creat această campanie și anume strângerea fondurilor necesare pentru aceste două sezoane, cele mai importante din cariera mea.

Vreau ca visul meu și al celor care cred în mine să devină și visul vostru!!!

Ne vedem în Pyeongchang 2018”, scrie schiorul din Arieșeni în descrierea campaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax