Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Brazi de Crăciun, la doar un click distanţă

Publicat

Luna decembrie dă startul, în fiecare an, goanei după brazi de Crăciun. Nu este întotdeauna cel mai comod să înduri temperaturile scăzute de afară, pentru a lua la pas pieţele şi tarabele comercianţilor, în căutarea celui mai potrivit brad pentru familia ta. În sprijinul celor care doresc să se bucure de sărbătorile de iarnă, fără prea mult efort, magazinele online ne întâmpină cu o gamă variată de brazi, accesibili doar la un click distanţă.

La preţuri cuprinse între 150 de lei şi 3.000 de lei, doritorii pot achiziţiona brăduţi de dimensiuni ce variază între 1 metru şi peste 6 metri, ce vor fi transportaţi în mod gratuit la domiciliile cumpărătorilor, oriunde în România. Clienţii pot alege între brazi tăiaţi sau cu rădăcină, ce pot fi ulterior plantaţi în curte. Costul unui brad cu o înălţime de 1 metru, în ghiveci, porneşte de la 200 de lei şi poate fi negociat, la cerere, în funcţie de dimensiune şi coroană. Cei care optează pentru un astfel de brad vor primi din partea vânzătorilor şi intrucţiuni de folosire şi întreţinere.

La fel de atractive sunt ofertele de brazi de Crăciun artificiali sau gata împodobiţi. Un brad de plastic cu o înălţime de 1,80 m este vândut pe internet la suma de 55 de lei, iar preţurile cresc până la 210 lei, pentru cei mai înalţi de 2 metri şi cu conuri. Magazinele online merg mai departe şi scutesc oamenii chiar şi de tradiţionalul ritual al împodobirii. Brazii pot fi livraţi acasă, cu tot cu podoabe, ornamente şi jocuri de lumini, adică pregătiţi să îl primească pe Moşul. Preţul unui astfel de exponat ajunge la câteva mii de lei, dar cei care se hotărăsc să îl achiziţioneze pot uita, de acum, de grija bradului de Crăciun.

Firmele şi instituţiile care doresc să intre şi ele în spiritul Sărbătorilor au opţiunea de a închiria brazi naturali, artificiali sau gata împodobiţi. În cazul închirierii, preţurile pornesc de la 25 de lei şi până la 300 de lei, în funcţie de preferinţe. Aceştia vor fi ridicaţi de comercianţi, imediat după încheierea sărbătorilor.

Magazinele de pe internet reamintesc clienţilor că brazii naturali scoşi la vânzare sunt importaţi din străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax