Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bulgaria, destinația săptămânii la Agenția Vacanța. Alege să-ți petreci concediul într-o superbă stațiune la malul Mării Negre

Publicat

Așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm săptămânal destinații pentru vacanța de vară. Deși mai este destul timp până la momentul concediilor la plajă, cumpărarea unui sejur până la sfârșitul lunii martie vă aduce un avantaj deloc de neglijat: reduceri care pot ajunge până la 30% prin programul înscrierilor timpurii, sau așa cum a intrat deja în vocabularul multora dintre români, perioada de „early booking”.

Și în această săptămână, partenerul Alba24 în prezentarea destinației și a ofertelor este Agenția „Vacanța”- singura agenție din Alba Mall. „Vacanța” este partenera unora dintre cei mai mari turoperatori din România: Mareea, Christian Tour și Paralela 45 iar prețurile practicate pentru albaiulieni sunt cele mai bune pe care le pot oferi aceste agenții renumite.

Destinația săptămânii este BULGARIA

Deși împărțim cu bulgarii litoralul Mării Negre, nu putem să nu recunoaștem că în domeniul turismului Bulgaria a dat o lecție României în ultimii ani. Având o politică foarte deschisă în favoarea investitorilor străini, Bulgaria a atras bani și management străin, în special din Germania, care s-a tradus în stațiuni frumoase, servicii foarte bune și prețuri mai mici decât cele de la noi de pe litoral. S-a adăugat distanța relativ mică până pe litoralul bulgăresc iar această rețetă de turism de calitate cu prețuri mici a făcut ca mulți români să prefere un concediu la vecinii bulgari.

Albena – Amplasată într-o zonă împădurită, într-un golf superb, Albena este faimoasă pentru plaja și grădinile sale cu flori, una din destinațiile de top în anul 2014, pentru petrecerea unui sejur pe litoral. Este perfectă pentru familii cu copii care vor să petreacă o vacanță liniștită. Timpul liber îl puteți petrece la soare pe una din cele mai generoase plaje din Bulgaria, cu cei peste 5 km lungime și 150 m lățime. Copiii se simt cel mai bine. Au de ales între discoteci pentru copii, trenulețe, trambuline gomflabile, water carting etc.

Oferta hotelurilor este multiplă și pentru bugete de familie diverse. Spre exemplu puteți opta pentru un hotel de 3 stele cum sunt: Hotel Elitsa 3* -începând cu 23 de euro pe zi de persoană – cazare și servicii all-inclusive, sau Hotel Boryana 3* de la 26 de euro pe zi de persoană – cazare și servicii all-inclusive. La ambele hoteluri se ajunge cu transport individual iar prețurile sunt valabile pentru un sejur de minimum 5 zile.

Nessebar – situat pe o peninsulă cu relief stâncos la Marea Neagră, 20 km nord față de Burgas, orașul – stațiune Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe în Europa, original a fost așezare tracică. Datorită clădirilor sale istorice, biserici și ruine, marea majoritate din perioada elenistică, ce au supraviețuit trecerii anilor, Nessebar este una dintre destinațiile importante din punct de vedere cultural, aflate pe coasta Mării Negre. Plajele stațiunii: există două locații de plajă aflate lângă orașul vechi, iar cea mai frumoasă plajă din Bulgaria de la Sunny Beach se află doar la 3 km distanță.

Nisipurile de Aur – este stațiunea cea mai mare de pe coasta bulgărească a Mării Negre (mai mult de 1800 ha). Este localizată la 19 km față de Varna, 490 km față de Sofia. În nordul stațiunii se află satul Kranevo și în sud se află satul de vacanță Chaika. Stațiunea Nisipurile de Aur se află conectată cu Sf Constantin & Elena. Stațiunea este renumită pentru cel mai fin nisip de la Marea Neagra. De asemenea găsim și multa vegetație, transformând-o într- un adevărat parc. Temperatura aproape constantă de 27 grade și microclimatul de aici este o atracție pentru cei care au venit să se relaxeze dar nu duce lipsă nici de zone de distracție, viață de noapte, multe baruri și restaurante care asigură distracția garantată.

Hotel Admiral 5* cu prețuri pornind de la 18 euro pe zi de persoană pentru cazare și mic dejun sau Hotel Double Tree by Hilton 5* la 19 euro pe zi de persoană pentru acelasi tip de servicii. Iar dacă preferati un hotel de 5 stele cu servicii all inclusive puteți opta pentru Hotel Marina Grand Beach 5* cu numai 34 de euro pe zi de persoană.

Sunny Beach – cea mai mare stațiune, cu cea mai lungă și mai lată plajă și cea mai însorită dintre toate stațiunile de pe coasta bulgărească. Se află la 35 km distanță față de Burgas și ofera peste 1700 de ore de soare din mai până în octombrie, trecere lină în apa mării potrivită pentru familii cu copii, plajă cu nisip fin ce a obținut premiul Blue Flag (Steagul Albastru) datorită calității și avantajelor ecologice oferite (8 km lungime și circa 30-60 m lățime). De asemenea, în stațiune găsim o mare varietate de taverne, restaurante cu spectacol folcloric, baruri, cluburi de noapte, cazino, discotecă, cafenele. De asemenea pentru copii găsim posibilități de petrecere a timpului foarte variate: piscine special amenajate, tobogane acvatice, carting, grădinite cu program special.

 

foto: mareea.ro

ADVERTORIAL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax