Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cabinet veterinar din Scărişoara, prădat de o grupare de hoţi. Paguba este de peste 50.000 de lei

Publicat

O grupare de hoţi din Ştei, care opera în Bihor şi judeţe limitrofe, a spart şi un cabinet veterinar din Scărişoara, judeţul Alba, în Apuseni. Trei bărbaţi din Ştei au fost arestaţi preventiv, prejudiciul în acest caz fiind estimat la suma de peste 50.000 de lei.

„În noaptea de 09/10.10.2017 în jurul orelor 00.00, Lazăr Constantin, Murari Răzvan Lucian și Ilieș Mădălin Ionuț, s-au deplasat pe raza comunei Scărișoara, jud.Alba, unde au pătruns prin forțarea unui geam de tip termopan în incinta cabinetului veterinar (…), iar dintr-un dulap metalic au sustras suma de aproximativ 50.000 lei și suma de 150 euro, după ce în prealabil au forțat sistemul de închidere al acestuia de tip lacăt”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Constantin Lazăr şi Răzvan Murari au fost arestaţi încă din 12 octombrie, în cazul unui furtul al automatului de plăţi din incinta Electrica Ştei, comis în noaptea de 3 spre 4 mai, scrie e-bihoreanul.ro.

Cei doi au furat din cabinetul veterinar Ursuţ Vet din comuna Scărişoara, potrivit sursei citate.

La o zi după furt, pe 11 octombrie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, poliţiştii au descins în 21 de locaţii, derulând percheziţii în Ştei, Vaşcău, Nucet, Lunca, Câmpani, Lazuri de Beiuş şi în municipiul Beiuş, la domiciliul unor persoane fizice sau la sediul unor firme, inclusiv la locuinţele lui Constantin Lazăr şi Răzvan Murari. În urma percheziţiilor, oamenii legii au găsit şi ridicat mai multe bunuri bănuite că provin dn furturi – ceasuri, parfumuri, bijuterii, telefoane mobile, aparatură electronică – precum şi diferite instrumente folosite la comiterea infracţiunilor – cagule, mănuşi, leviere, baros, arme albe şi peste 75.000 lei.

În 20 octombrie, Lazăr, Murari şi Ilieş au fost prezentaţi la Judecătoria Beiuş, care a dat mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele acestora.

Primii doi bărbaţi ar fi fost implicaţi şi în alte spargeri comise în Ştei, Beiuş dar şi în localităţile din împrejurimi, creând pagube importante. Gruparea de hoţi spărgea câte o locuinţă la fiecare două – trei săptămâni, la Ştei. Revoltaţi că indivizii erau liberi, în vară, localnicii s-au plâns primarului oraşului şi erau hotărâţi să îi reclame pe poliţişti ministrului de Interne, dat fiind că timp de peste doi ani nu le-au dat de urmă, mai scrie e-bihoreanul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax