Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cafenea literară şi spaţiu expoziţional în şanţurile Cetăţii

Publicat

Albaiulienii vor avea acces, în curând, la o cafenea literară şi un spaţiu expoziţional în şanţurile Fortificaţiei de tip Vauban. Consilierii locali au votat, în şedinţa ordinară de marţi, un contract de asociere între CL Alba Iulia şi SC „Glow” SRL din Sântimbru, care se angajează să amenajeze, pe strada Sf. Eugeniu din şanţurile Cetăţii, o terasă de vară, spaţii verzi, dar şi un spaţiu expoziţional şi cafenea literară pe o suprafaţă de 418,85 mp.
Potrivit contractului de asociere, firma este obligată să înceapă lucrările pentru realizarea investiţiei propuse în cel mult 6 luni de la data semnării contractului, aşa că vara acesta, cel mai probabil, locuitorii municipiului Alba Iulia vor avea la dispoziţie încă o modalitate de a se bucura de clipele în aer liber, într-un spaţiu încărcat de istorie. Contractul a fost încheiat pe 25 de ani.

Administratorul SC „Glow” SRL este Mihai Alexandru Mârza, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din Alba Iulia şi un artist plastic ale căror proiecte au început să îşi facă simţită prezenţa în peisajul cultural albaiulian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax