Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câinii comunitari din Câmpeni, eutanasiaţi din cauza rabiei

Publicat

La Câmpeni se desfăşoară, în această perioadă, o acţiune de strângere a câinilor vagabonzi de pe străzi, din cauza unei alerte privind un caz de rabie la un animal. Câinii vor fi tranchilizaţi cu ajutorul unei arme speciale, achiziţionată de Primăria Câmpeni, anul trecut. Potrivit edilului şef, Ioan Călin Andreş, Primăria a primit acordul Direcţiei Sanitare-Veterinare Alba, pentru îndepărtarea câinilor de pe străzi şi eutanasierea lor. Locuitorii sunt avertizaţi să se ferească, în această perioadă, de câinii comunitari şi să fie atenţi la vulpi, primele pe lista animalelor sălbatice care pot răspândi rabia. În acelaşi timp, ar trebui să se ferească şi de animalele domestice care au un comportament ciudat, iar, în cazul în care sunt muşcaţi de acestea, să se prezinte imediat la medic, pentru vaccin antirabic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cainele comunitar

    luni, 22.08.2011 at 10:53

    Faptul ca ati depistat un caz de rabie (unde este dovada???) nu va da dreptul sa omorati toti cainii sanatosi din Campeni, incalcati legea de protectie a animalelor in vigoare in Romania!Eutanasia inseamna curmarea suferintei insuportabile a unei fiinte (om/animal) la cererea acesteia.Ma indoiesc ca v-au cerut cainii sanatosi din Campeni sa-i „eutanasiati”. Aceasta este CRIMA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax