Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Călin Ciobanu, proprietarul căpiţelor de fân din centrul Alba Iuliei, cercetat pentru distrugere

Publicat

Călin Ciobanu, proprietarul terenului din centrul oraşului, pe care şi-a amplasat căpiţe de fân, dar şi lenjerie intimă, a trecut, vineri, la măsuri şi mai drastice. După ce Primăria Alba Iulia a decis să mascheze „gospodăria” din oraş cu lucrări de artă ale elevilor Liceului de Muzică şi Artă, Călin Ciobanu s-a deplasat pe terenul respectiv, hotărât să demoleze stâlpii pe care urmau să fie expuse creaţiile. Poliţiştii comunitari l-au văzut în timp ce acesta reuşise deja să pună la pământ cinci stâlpi şi i-au anunţat pe colegii de la Poliţia Municipală.
Călin Ciobanu suţine că stâlpii nu sunt amplasaţi chiar pe terenul propriu, dar că ar fi primit un acord verbal de la ceilalţi proprietari să demoleze.
În prezent, acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, iar, dacă va fi găsit vinovat, riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună, la 3 ani sau amendă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax