Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călin Potor îi cheamă la discuţii pe directorii din „sănătatea” judeţului

Publicat

Deputatul independent Călin Potor se va întâlni, mâine (n.r. – vineri), cu directorii din instituţiile de sănătate din Alba, pentru a discuta despre problemele din judeţ. Parlamentarul i-a invitat la aceeaşi masă pe reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate, Serviciului de Ambulanţă, Direcţiei de Sănătate Publică şi Spitalului Judeţean Alba.

În invitaţia transmisă acestor instituţii, deputatul de Alba a precizat: „Sistemul de sănătate din judeţul Alba este o prioritate a activităţii mele de deputat independent în Parlamentul României. Din acest punct de vedere, una din îndatoririle unui parlamentar, mai ales a unuia care provine din sistemul de sănătate este de a uza de prerogativa de control asupra activităţii Guvernului si a condiţiilor deconcentratelor, pe care Parlamentul României o are ca drept şi obligaţie. Din aceste considerente, vă invit respectuos la o discuţie pe tema sănătăţii din judeţul Alba”.

Parlamentarul, care de mai bine de o luna de zile a trecut în opoziţie declară că va continua acest demers şi cu alte instituţii deconcentrate din judeţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax