Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Camera Agricolă Județeană Alba, desfiinţată. Activitatea, preluată de Direcția pentru Agricultură Județeană Alba

Publicat

camera agricola Ca urmare a reorganizării unor structuri aflate în subordinea sau coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Regionale (MADR), Camera Agricolă Județeană Alba a fost desființată. Activitatea, patrimoniul și personalul instituției a fost preluat de către Direcția pentru Agricultură Județeană Alba. Consilierii județeni din Alba vor avea de aprobat, în ședința de joi, 26 ianuarie, constatarea desființării.

Ȋn conformitate cu prevederile Legii nr. 157/2016 privind unele măsuri pentru reorganizarea unor structuri aflate în subordinea/coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, direcțiile pentru agricultură județene ṣi a municipiului București se reorganizează.

Potrivit Legii, „se reorganizează direcțiile pentru agricultură județene și a municipiului București, instituții publice cu personalitate juridică, servicii publice deconcentrate în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin preluarea activității, patrimoniului și personalului direcțiilor pentru agricultură județene și a municipiului București, caselor agronomului, compartimentelor funcționale din subordinea Direcției monitorizare inspecții, verificare și control din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precum și ale camerelor agricole județene, structuri care se desființează”.

Prin urmare, Camera Agricolă Județeană Alba s-a desființat prin preluarea activității, patrimoniului și personalului de către Direcția pentru Agricultură Județeană Alba.

Protocolul de predare – primire încheiat între Direcția pentru Agricultură Județeană Alba și Camera Agricolă Județeană Alba a fost înregistrat pe data de 3 ianuarie 2017.

Luând în considerare faptul că, prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr. 17/28 ianuarie 2010 a fost aprobată înființarea Camerei Agricole Județene Alba, prin reorganizarea Oficiului Județean de Consultanță Alba, raportat la prevederile Legii nr. 157/2016 privind unele măsuri pentru reorganizarea unor structuri aflate în subordinea/coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale este necesară adoptarea unei hotărâri prin care să se ia act de desființarea Camerei Agricole Județene Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax