Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie de informare privind efectele consumului de alcool, adresată adolescenţilor, tinerilor şi femeilor însărcinate

Publicat

„Fiţi conştienţi, alcoolul distruge vieţi” este noul slogan care face parte din campania naţională de conştientizare a populaţiei în ceea ce priveşte consumul şi efectele consumului de alcool. Campania de informare, educare şi comunicare cu titlul „Luna naţională a informării despre efectele consumului de alcool” se desfaşoară pe perioada lunii iulie şi este organizată de Direcţia de Sănătate Publică Alba, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Medicilor de Familie – Filială Alba, Crucea Roşie – Filiala Alba şi Asociaţia ” Alături de tine”.

Tema campaniei este reprezentată de informarea populaţiei cu privire la efectele consumului de alcool asupra sănătăţii, iar scopul acesteia constă în reducerea consumului de alcool şi prevenirea acestuia în rândul adolescenţilor, tinerilor şi al gravidelor.

Acţiunile de informare, educare şi comunicare se concentrează asupra creşterii nivelului de informare şi conştientizare a populaţiei-ţintă cu privire la efectele consumului de alcool. Ministerul Sănătăţii asigură finanţarea campaniei, iar Institutul Naţional de Sănătate Publică suportul metodologic pentru coordonarea, analiza şi evaluarea rezultatelor campaniei. Aceasta prevede împărţirea de pliante informative şi informarea directă a grupurilor ţintă.

Rezultatele estimate sunt: creşterea nivelului de informare şi conştientizare a populaţiei-ţintă cu privire la riscurile consumului de alcool şi creşterea numărului de tineri, adolescenţi şi gravide care nu consumă alcool.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax