Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie online de conştientizare cu privire la minorii care sunt exploataţi prin muncă. Mesaje creative şi fotografii cu mâini de copii

Publicat

VIZUAL%20campanie_JPG Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANTIP) în parteneriat cu Asociaţia „Telefonul Copilului” (ATC) a lansat o campanie online de informare şi sensibilizare cu privire la victimele traficului de minori în vederea exploatării prin muncă.

Acţiunea „Mânuţe fericite, NU mânuţe chinuite!” a fost iniţiată în contextul manifestărilor desfăşurate în plan internaţional cu prilejul celebrării „Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Exploatării prin Muncă a Copilului”, la data de 12 iunie.

ANUNT%20campanie Campania urmăreşte conştientizarea riscurilor şi pericolelor la care sunt expuse victimele traficului de minori în vederea exploatării prin muncă, conştientizarea drepturilor pe care le au minorii, precum şi reducerea cererii în cadrul acestui fenomen infracţional.

Va presupune colectarea din mediul online de fotografii cu mâinile copiilor participanţi, precum şi a mesajelor creative faţă de fenomenul exploatării prin muncă a copiilor, transmise de către părinţii acestora sau reprezentanţii legali, în cazul celor cu vârsta de până în 18 ani.

Organizatorii încurajează participarea şi altor categorii de vârstă pentru postarea mesajelor creative.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax