Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Candidatul PSD Călin Potor, ABSENT la depunerea propriei candidaturi pentru Primăria municipiului Alba Iulia

Publicat

calin potor PSD Alba și-a depus marţi, în ultima zi, dosarele cu candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia. Marele absent a fost chiar candidatul partidului pentru funcţia de primar, Călin Potor, în prezent deputat, care ar fi la București. Acesta spune că nu era nevoie de prezența lui, având în vedere că documentele erau complete.

Astăzi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din data de 5 iunie. PSD Alba și-a depus candidaturile pentru primărie și consiliu local chiar pe ultima sută de metri.

Delegația care s-a prezentat la primărie cu documentele necesare a fost condusă de Ioan Dîrzu, candidat pentru funcția de președinte a CJ Alba. Candidatul PSD Alba pentru Primăria municipiului Alba Iulia, Călin Potor, a lipsit, pe motiv că este plecat.

„Am ajuns azi noapte de la Bruxelles și acum sunt în drum spre casă. Nu trebuie să fiu neapărat prezent, pentru că toate documentele erau complete”, spune Călin Potor.

Pe lista consilierilor locali se află, pe primele 10 locuri: Horațiu Clepan (42 de ani, economist), Vasile Crișan (61 de ani, economist), Bogdan Medrea (36 de ani, inginer), Nicolae Bumbu (45 de ani, croitor), Iulian Bunea (29 de ani, informatician), Sebastian Lazăr (30 de ani, economist), Mariana Rîșteiu (49 de ani, jurist), Ovidiu Mărginean (26 de ani, tehnician), Horațiu Florea (26 de ani, medic veterinar) și Constantin Albu (69 de ani, fost colonel MAPN).

În ceea ce privește candidaturile pentru Consiliul Județean, pe primul loc se află Ioan Dîrzu, care dorește funcția de președinte al instituției. Pe listă regăsește și rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, care dacă va obține funcția de consilier va trebui să renunțe la conducerea instituției de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax