Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Captura poliţiştilor după PERCHEZIŢIILE din Alba şi alte opt judeţe, la persoane bănuite de înşelăciune: Zeci de tone de îngrăşământ chimic şi 10.000 lei confiscaţi

Publicat

fertilizator, ingrasamant, agricol

fertilizator, ingrasamant, agricol Zeci de tone de îngrășământ chimic și peste 10.000 de lei au fost confiscați de polițiștii din Covasna, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – IGPR,  în urma celor 23 de percheziții efectuate la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni economice, în judeţele Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureş, Alba, Călăraşi, Cluj, Bihor şi Mureş.

Vezi şi PERCHEZIŢII în Alba şi alte opt judeţe, la persoane bănuite de înşelăciune. Îngrăşământ contrafăcut, vândut sub marcă înregistrată

La acţiuni au participat peste 60 de poliţişti.

Au fost percheziționate sediile unor societăţi comerciale, precum şi domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulaţie a unor mărfuri şi produse purtând mărci identice/similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire şi ameninţare, transmite IGPR.

Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, administratorii unor societăţi comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul ţării, a circa 400 de tone de îngrăşământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată, creând astfel un prejudiciu în valoare de 776.000 de lei.

În urma activităților, au fost identificate și ridicate în vederea indisponibilizării 24,15 tone de îngrășământ chimic despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcut, în valoare de peste 43.000 de lei, documente, precum și 11.950 de lei și 285 de euro.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax