Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Care sunt clinicile care vor derula în acest an Programul gratuit de fertilizare in vitro și embriotransfer. Precizări de la Ministerul Sănătăţii

Publicat

nou nascut, bebelus Zece clinici vor derula în acest an Programul gratuit de fertilizare in vitro și embriotransfer al Ministerului Sănătății, care va beneficia de un buget de 1.857.000 lei.

Ministerul Sănătății estimează că 300 de cupluri vor putea beneficia în acest an de program, iar, în funcție de adresabilitate, dar și de fondurile alocate Sănătății, suma poate fi majorată în urma rectificărilor bugetare.

Comisia de specialiști desemnată prin Ordin de ministru a încheiat procesul de selecție a unităților sanitare care au îndeplinit criteriile de eligibilitate stabilite pentru 2015-2016.

Direcțiile de sănătate publică vor încheia contractele cu unitățile sanitare selectate pentru demararea procedurilor de fertilizare. Din estimările ministerului, în partea a doua a lunii iunie, cuplurile infertile care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru includerea în program vor putea depune dosarele de includere în program.

Vezi care sunt clinicile unde se va putea face fertilizare in vitro gratuit pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax