Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câte voturi a adunat Costică Berindei, candidatul din Munții Apuseni, devenit viral pe Facebook cu video-urile publicate

Publicat

costica berindeiCostică Berindei, candidatul PSR Alba la Senat, cel care a adunat peste 500.000 de vizualizări pe rețeaua de socializare Facebook cu două filmulețe în care vorbește agramat, nu a „prins” la electorat duminică. Potrivit rezultatelor, consilierul local din comuna Bistra a obținut un procent de 0,3% din voturile alegătorilor din județ.

Citește și Varianta Berindei, dacă nu-i mai vrei pe ei. Toate electoralele-au pălit de când, pe net, Costică, a ieșit

Constantin Berindei a fost candidat din partea Partidului Socialist Român la Senat în judeţul Alba şi este, în prezent, cel mai cunoscut membru al acestei formaţiuni politice. În alegerile parlamentare, Costică a obţinut doar 561 de voturi, reprezentând 0,44% din numărul total al voturilor valabil exprimate.

Candidatul PSR la Camera Deputaţilor a fost votat de 339 alegători, reprezentând un procent de 0,3%.

Costică Berindei a devenit viral pe internet după 1 decembrie 2016. De Ziua Naţională a postat un filmuleţ pe contul personal de pe Facebook care a adunat câteva zeci de mii de vizualizări. Modul hilar în care se adresează a provocat deliciul internauţilor. La ”succesul” virtual al candidatului a contribuit şi decorul în care vorbeşte, probabil locuinţa sa, aşezat la o masă acoperită cu o faţă pe care sunt desenate ouă de paşte, scrie adevărul.ro. Într-un pahar este pus un steag, care seamnă mai degrabă cu tricolorul Republicii Moldova. De asemenea, la o mână afişează, mândru, o brăţară de aur.

„Ce aţi făcut d-le Costică Berindei? … din câte se pare a apus „soarele” pe strada dvs…”, i-a scris o persoană pe pagina de Facebook, la câteva ore după aflarea primelor rezultate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax