Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz ŞOCANT la Galtiu: Femeie de 46 de ani, găsită fără viaţă, cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. Posibil caz de SINUCIDERE

Publicat

politia cadavruSfârşit crunt pentru o femeie de 46 de ani din satul Galtiu, județul Alba. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit ars aproape complet, în curtea casei în care locuia victima.

Cadavrul a fost descoperit de un vecin, luni, în jurul amiezii, iar acesta a anunțat oamenii legii. Din primele informaţii, nu au fost găsite urme de violență.

Trupul femeii prezenta arsuri pe 70 la sută din suprafaţa acestuia, iar hainele erau distruse de flăcări, la fel ca și vegetația din apropiere.

La fața locului s-a deplasat o echipă a Poliției, precum și un medic legist care urmează să stabilească cauza exactă a morții.

Femeia se afla singură în casă, în momentul tragediei, astfel încât poliţiştii nu exclud varianta unei sinucideri.

Potrivit unor prime informaţii, femeia ar fi decedat în urma şocului provocat de focul ce i-a cuprins corpul. Localnicii o știu cu numele de Lena. Se pare că aceasta locuia împreună cu soțul ei.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax