Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce a adus anul 2012 directorilor de şcoli din Alba. Modificări în structura de conducere a unităţilor de învăţământ

Publicat

sediu ISJ Alba

Anul 2012 a fost unul de cumpănă şi pentru unii directori ai unităţilor de învăţământ din Alba, care au pierdut funcţia de conducere, după expirarea mandatelor. Prin decizie a Inspectoratului Şcolar Judeţean, de la 1 septembrie, cu excepţia unor directori care au reuşit să rămână în posturi, au fost schimbate garniturile de şefi de şcoli.

În peste 30 de cazuri din judeţ, directorii şi adjuncţii unităţilor de învăţământ au fost schimbaţi din funcţii. Această situaţie s-a regăsit la şcoli importante din Alba Iulia, Cugir, Aiud, Sebeş, Blaj, Baia de Arieş, Abrud şi Cîmpeni, dar şi din mediul rural. Dacă, în unele unităţi, directorii au fost „greu de schimbat”, mai ales datorită rezultatelor importante obţinute în procesul de învăţământ, alţii s-au întors la catedră, ca activitate principală. Vă reamintim numele noilor directori de şcoli:

În Alba Iulia, la Colegiul Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia a rămas în funcţia de director Valeriu Nicolae Cerbu, însă adjunct a fost numit Sorin Dumitru Schiau, în locul Elenei Iordăchescu. La Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, director a fost desemnat Nicolae Dan Anca, în locul lui Ion Marinescu, iar adjunct este Florin Cristian Dinca. La Colegiul Tehnic ”Alexandru Domşa” Alba Iulia, director este Ioan Corb, iar Nicolae Liviu Goţia îndeplineşte funcţia de director adjunct. Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” Alba Iulia este condus de Radu Cîmpean, iar pe postul de adjunct a fost numită Felicia Melania Croitoru, în locul Anei Herdea. Activitatea Colegiului Tehnic ”Apulum” Alba Iulia este coordonată de Carmen Iuliana Ursu, care a înlocuit-o pe Maria Horor, iar Manuela Ramona Retegan este director adjunct. În aceeaşi funcţie, la Colegiul Liceal Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, este Dorina Trifon. Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia este condus de directorul Gligor Udrea şi directorul adjunct Stelian Mihai Feraru. La Liceul Sportiv Alba Iulia, Nicuşor Marcu este director, iar în locul Elenei Vinceller a fost numit Ioan Ţăran. Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Mitropolit Simion Ştefan” Alba Iulia şi-a păstrat directorul,  Nicolae Topîrcean, iar la Liceul Teologic Romano- catolic” Grof Mailath Gusztav Karoly” Alba Iulia, administraţia este coordonată de Gal Laszlo.

La categoria şcoli generale, au fost făcute schimbări la Şcoala cu clasele I-VIII ‘Vasile Goldiş” Alba Iulia, unde director este Teofil Florea şi Rodica Lupea – director adjunct, în locul lui Gheorghe Mărginean. Activitatea Şcolii cu clasele  I-VIII ”Avram Iancu” Alba Iulia a rămas sub conducerea directorului Elena Ignat, „secondată” de Mirela Ianc. Şcoala cu clasele  I-VIII ”Ioan Agârbiceanu” Alba Iulia este condusă de Mariana Maierescu, care a urcat din postul de adjunct şi l-a înlocuit pe Gheorghe Cărpinișan, iar adjunct este Alexe Vinceller. La Şcoala cu clasele  I-VIII ”Mihai Eminescu” Alba Iulia este director Rodica Florica Marinescu şi adjunct Ileana Ţăran, în locul lui Nicolae Radu.

Vedeţi aici mai multe schimbări de directori de şcoli, decise în 2012, în judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax